• nyhedsbjtp

WJ 2404 Musikhest

WJ2404

Venner, der har set Dolly the Pony, skal være fortrolige med heste, og ponyelskere vil ikke gå glip af dette søde og livlige plastikprodukt, fordi denne musikalske hest skaber et nyt perspektiv gennem kombinationen af ​​forskellige farver og musikinstrumenter. En unik ponyform.Ponyerne i det hele har farverig sjalpels, søde store øjne og smukke farver.Jeg tror, ​​at ponyernes liv ikke kun er lykkeligt, men også at skabe lykke.Dette er også vores ODM-produkt, et modent produkt, der kan sælges direkte, så børn ikke skal vente for længe på at få det.

Det legetøj, vi normalt ser, såsom heste, er store dukker.Vi har dog lavet en miniversion, så børn kan lege glade og udvikle deres opmærksomhed, iagttagelse, hukommelse og tankeevner., fantasi, kreativitet og et unikt tilbehør – en hat, gør formen på ponyen rigere, og dyrker også børns æstetik ubevidst.

Tilgængelig i 14 forskellige flockede designs, måler hesten ca. 2 tommer (5,5 cm) høj og kan bruges som blindkasse eller som nøglering, æggeskal og mere.Det kan ikke kun samles, men det kan også bruges til at dekorere forskellige scener (såsom børns soveværelser osv.), hvilket skaber en glædelig og virkelig verden.


Indlægstid: 15. februar 2023