• nyhedsbjtp

Weijuns "Wei Ta Mi"-mærke

Weijun Toys er en helejet virksomhed, der integrerer F&U, produktion og salg af plastiklegetøjsdukker såsom animation, tegnefilm, simulering, spil, elektronik, blindkasser, papirvarer, gaver og trendy figurer.Weijun Group består af Sichuan Weijun Cultural and Creative Co., Ltd. ansvarlig for design og forskning, Dongguan Weijun Toys Co., Ltd. ansvarlig for teknologisk innovation, Sichuan Weijun Toys Co., Ltd. og Hong Kong Weijun Industrial Co., Ltd. ansvarlig for produktionen.
 
Efter årtiers omhyggelig forskning blev mærket "Wei Ta Mi" officielt etableret i 2018.Når først det er etableret, er det blevet et kreativt legetøjsmærke i Kina med en blockbuster.Og vores Weijun Legetøj har altid holdt sig til brandkonceptet om at "skabe lykke og dele lykke", og dermed successivt lancere produkter som glad alpaca, farverig sommerfuglhest, sød kæmpepanda og så videre.
Her vil jeg gerne præsentere dig for 3 blindbokslegetøj af mærket “Wei Ta Mi”, som er meget populære blandt børn.

1. Lama blind boks legetøj
Disse søde og søde lamaer har altid været et symbol på perfekt fortolkning af visdom og personlighed.De 12 alpakaers udtryk er forskellige og unikke.Udseendet af hver lama vil gøre dit hjerte sødt hvert minut.Sådan en sød Lama Tager du ikke kamelen med hjem?
Lama blindboks legetøj
2. Butterfly hest blind box legetøj
Sommerfuglhestens blindkasse skaber gennem farvekollisionen med høj kontrast visuelt en tilsyneladende modstridende, men faktisk harmonisk farvebalance, der får folks øjne til at skinne, og det flokkede fløjlslæder tilføjer dens stil, hvilket gør sommerfuglehesten Billedet er mere ædelt. og dejlige.
Butterfly hest blind box legetøj
3.Panda blind boks legetøj
Designkonceptet for panda-blindkasselegetøjet er at forbedre børns forståelse af truede arter og Sichuan-kultur, fordi det at nævne pandaer skal få folk til at tænke på nationale skatte og Sichuan-kultur.Hvis der er sådan en sød kæmpe panda til at ledsage dig til jul, bliver den så varmere?
3.Panda blind boks legetøj


Indlægstid: 14-feb-2023